DYRENES KLINIK              ·              ÅBAKKEVEJ 52               ·              5210 ODENSE NV              ·              TLF: 6594 2164               ·              E-MAIL

 

HUNDETRÆNING

vores  HUNDETRÆNING .... set lidt fra oven
HUNDETRÆNING på træningspladsen i Bredbjerg

Gensidig respekt, forståelse og livsglæde er det vigtigste for træningen på hundeskolen. Det skal være en fornøjelse at have hund og det skal være en fornøjelse at være hund, og de to ting lader sig heldigvis let forene.

Det overrasker ofte nye kursister – og andre trænere - hvor meget tid, vi bruger på at lade hundene have frikvarter, hvor de leger. Men legen er ikke bare for sjov.
Hunde har et  avanceret sprog, som skal udvikles og vedligeholdes hele hundens liv. Det kan vi ikke gøre for dem. Men vi kan give dem mulighed for at gøre det selv gennem mødet og legen med andre hunde.
En hund med gode sprogfærdigheder er behagelig og nem, fordi den ikke kommer i konflikt med andre hunde i tide og utide.
Som ejer lærer man også en masse om hundesprog ved at iagttage, hvad der sker, og bliver derved bedre til at forstå sin hund og løse dagligdagens problemer med at samarbejde.
Når hundene har hilst ordentligt på hinanden, falder stressniveauet på holdet mærkbart og hundene kan bedre koncentrere sig om selve træningen.

Under træningen har vi hele tiden i baghovedet, at hunden ikke aner, hvad vi gerne vil have.  Derfor anvender vi aldrig  straf under indlæringen. Det vil sige at kvælerhalsbånd, råben og skrigen eller slag er helt udelukket og vil føre til bortvisning fra holdet.

Istedet bruger vi rigtig mange godbidder, eller leg til at fortælle hunden, at "det her, vil vi gerne have, at du gør igen." Det gælder nemlig for hunde som for mennesker, at det man får noget rart ud af at gøre, det gør man gerne igen.  Det man får noget ubehageligt ud af, det holder man op med eller får rigtig svært ved at gøre (angst ved).

Der er max. otte hunde på et hold og vi forsøger af hensyn til legen at sætte hunde sammen, som er nogenlunde samme størrelse og temperament.

Hvis du vil vide mere, er du selvfølgelig velkommen til at henvende dig direkte til os på  Dyrenes Klinik i Korup - tlf: 6594 2164.

 HVIS DU VIL TILMELDE DIG HUNDETRÆNING KAN DU OGSÅ UDFYLDE
DETTE
TILMELDINGSSKEMA OG SENDE DET TIL OS